Snoep met een boodschap

Snoep met een boodschap: de perfecte combinatie!

Wilt u een hart onder de riem steken? Iemand bedanken of feliciteren? Of heeft u zomaar een boodschap? Wat u ook wilt zeggen, doe het via geefdropcadeau.nl. Want snoep met een persoonlijke boodschap, dat is toch de perfecte combinatie?

Voor iedere gelegenheid bent u bij geefdropcadeau.nl aan het juiste adres. U kunt kiezen uit verschillende cadeauboxen, smaken en verpakkingen. Wilt u eens iets anders proberen? Behalve drop bieden wij ook dropsiroop aan! Verrassend lekker als dressing over een salade of ijsje.

 

Om het nog specialer te maken, kunt u daarnaast een persoonlijke boodschap toevoegen op een mooie flyer. Het toevoegen van een persoonlijke boodschap is gratis. Op deze manier geeft u niet alleen een origineel cadeau, maar ook nog eens een persoonlijk cadeau!

 

De beste drop in Nederland

Drop is een typisch Nederlands product. Wij van MEENK maken van dit echt Nederlands product een luxe beleving. Dat doen we door met de beste, natuurlijke, ingrediƫnten te werken en ieder dropje met de hand te maken. Door onze kennis, ervaring en vakmanschap bezorgen we de beste drop van Nederland.

 

Drop bestellen via geefdropcadeau.nl is heel gemakkelijk. U kiest uw samengestelde MEENK cadeau en vult uw gegevens in. Vervolgens kunt u betalen via iDeal en Mastercard en hoeft u alleen nog maar te wachten tot uw pakketje wordt bezorgd. En die bezorging? Die is gratis!

 

MEENK is de handelsnaam van Van Vliet The Family of Candy Brands en is gevestigd aan de Gouwelandenlaan 11 in Alphen aan den Rijn. Voor vragen en opmerkingen klikt u hier.