Over MEENK drop

Luxe in Nederland. Dat klinkt tegenstrijdig. Toch weet Meenk van een echt Nederlands product een luxe beleving te maken. We gebruiken alleen de beste natuurlijke ingrediënten en maken alle drop met de hand. Dit ambachtelijke handwerk wordt gedaan in het oud-Hollandse stadje Winschoten. Hier maken we onze legendarische ‘schoolkrijt’ door met de hand te pannen in prachtige koperen ketels. Een proces dat maar liefst zes dagen in beslag neemt en alleen kan worden uitgevoerd door professionals met jarenlange ervaring. Stap voor stap wordt het zoethout voorzien van dunne laagjes suiker om ze die heel specifieke ‘bite’ te geven van een echte Meenk schoolkrijt.

MEENK drop: ongewone smaaksensatie

100% natuurlijke ingrediënten

Met onze kennis, vakmanschap en 100% natuurlijke ingrediënten maken we de beste drop van Nederland.

Handgemaakt in Nederland

Dit ambachtelijke handwerk wordt gedaan in het oud-Hollandse stadje Winschoten. Een echt Nederlands product en een luxe beleving.

Sinds 1900

Dr. Meenk was een pionier en stelde de hoogste eisen aan zijn producten. Sinds 1900 doet Meenk het op deze manier.

Luxe beleving

Zoveel zorg en aandacht creëert een zeer luxe beleving van een van de meest voorkomende Nederlandse producten.

Sinds 1900 doet Meenk het op deze manier. Dr. Meenk was een pionier en stelde de hoogste eisen aan zijn producten, met als doel de beste drop van Nederland te maken. Nu, ruim 100 jaar later, streven we nog steeds naar hetzelfde doel: met onze kennis, vakmanschap en 100% natuurlijke ingrediënten de beste drop van Nederland maken.