Over MEENK drop

Al generaties lang staat een cadeau geven voor verwennerij. Bij MEENK maken we de lekkerste drop. En we maken niet zomaar drop, door onze kennis, vakmanschap en alleen maar de beste ingrediënten te gebruiken maken we van een Hollands product een luxe belevenis. De lekkerste drop om mee te verwennen. Voor een ander, maar ook voor jezelf.

MEENK drop: unieke smaaksensatie

Alleen de beste, lokale, ingrediënten

Het zijn dropjes waar je niet alleen jezelf maar ook een ander mee wil verwennen. Hoe maken we deze lekkerste dropjes? Door alleen maar de beste ingrediënten te gebruiken en elk dropje met zorg te produceren. Zo maken we van het meest Hollandse product een overheerlijk dropje om van te genieten. Onze dropjes onderscheiden zich door een traditioneel en bewezen productiemethoden die al meer dan een eeuw standhoudt.

Vervaardigd in Nederland

Dit vakkundige handwerk wordt gedaan in het oudhollandse stadje Winschoten, waar onze fabriek staat. Een echt Nederlands product en een luxe beleving.

Est. 1900

Dr. MEENK was een pionier en stelde de hoogste eisen aan zijn producten. Sinds 1900 doet MEENK het op deze manier.

Luxe beleving

Veel zorg en aandacht creëert een zeer luxe beleving van een van de meest voorkomende Nederlandse producten, het dropje. Sinds 1900 doet MEENK het op deze manier. Dr. MEENK was een pionier en stelde de hoogste eisen aan zijn producten, met als doel de beste drop van Nederland te maken. Nu, ruim 100 jaar later, streven we nog steeds naar hetzelfde doel.