Over MEENK drop

Luxe in Nederland. Dat klinkt tegenstrijdig. Toch weet MEENK van een echt Nederlands product een luxe beleving te maken. Bij onze MEENK drop gebruiken wij de beste, ingrediënten en maken elk dropje met de hand. Dit vakkundige handwerk wordt gedaan in het oud-Hollandse stadje Winschoten, waar onze eigen fabriek staat. Hier maken we onze legendarische ‘schoolkrijt’ door met de hand te pannen in prachtige koperen ketels. Een proces dat maar liefst zes dagen in beslag neemt en alleen kan worden uitgevoerd door professionals met jarenlange ervaring. Stap voor stap wordt de kern voorzien van dunne laagjes suiker om ze die heel specifieke ‘bite’ te geven van een echt MEENK schoolkrijtje.

MEENK drop: unieke smaaksensatie

Natuurlijke ingrediënten

Met onze kennis, vakmanschap en beste ingrediënten maken we de lekkerste  en meest verrassende drop van Nederland!

Handgemaakt in Nederland

Dit vakkundige handwerk wordt gedaan in het oud-Hollandse stadje Winschoten. Een echt Nederlands product en een luxe beleving. Daarom ook, “MEENK Dutch Luxury”.

Est. 1900

Dr. MEENK was een pionier en stelde de hoogste eisen aan zijn producten. Sinds 1900 doet MEENK het op deze manier.

Luxe beleving

Zoveel zorg en aandacht creëert een zeer luxe beleving van een van de meest voorkomende Nederlandse producten, het dropje.

Sinds 1900 doet MEENK het op deze manier. Dr. MEENK was een pionier en stelde de hoogste eisen aan zijn producten, met als doel de beste drop van Nederland te maken. Nu, ruim 100 jaar later, streven we nog steeds naar hetzelfde doel. Met onze kennis, vakmanschap en de beste ingrediënten maken wij de lekkerste drop van Nederland.