Over MEENK drop

Luxe in Nederland. Dat klinkt tegenstrijdig. Toch weet MEENK van een echt Nederlands product een luxe beleving te maken. Bij onze MEENK drop gebruiken wij de beste ingrediënten. Dit vakkundige werk wordt gedaan in het oudhollandse stadje Winschoten, waar onze eigen fabriek staat. Hier maken we onze legendarische ‘schoolkrijt’ door met de hand te pannen in prachtige koperen ketels. Een proces dat maar liefst zes dagen in beslag neemt en alleen kan worden uitgevoerd door professionals met jarenlange ervaring. Stap voor stap wordt de kern voorzien van dunne laagjes suiker om ze die heel specifieke ‘bite’ te geven van een echt MEENK schoolkrijtje.

MEENK drop: unieke smaaksensatie

Alleen de beste, lokale, ingrediënten

Het zijn dropjes waar je niet alleen jezelf maar ook een ander mee wil verwennen. Hoe maken we deze lekkerste dropjes? Door alleen maar de beste ingrediënten te gebruiken en elk dropje met zorg te produceren. Zo maken we van het meest Hollandse product een overheerlijk dropje om van te genieten. Onze dropjes onderscheiden zich door een traditioneel en bewezen productiemethoden die al meer dan een eeuw standhoudt.

Vervaardigd in Nederland

Dit vakkundige handwerk wordt gedaan in het oudhollandse stadje Winschoten, waar onze fabriek staat. Een echt Nederlands product en een luxe beleving.

Est. 1900

Dr. MEENK was een pionier en stelde de hoogste eisen aan zijn producten. Sinds 1900 doet MEENK het op deze manier.

Luxe beleving

Zoveel zorg en aandacht creëert een zeer luxe beleving van een van de meest voorkomende Nederlandse producten, het dropje.

Sinds 1900 doet MEENK het op deze manier. Dr. MEENK was een pionier en stelde de hoogste eisen aan zijn producten, met als doel de beste drop van Nederland te maken. Nu, ruim 100 jaar later, streven we nog steeds naar hetzelfde doel. Met onze kennis, vakmanschap en de beste ingrediënten maken wij de lekkerste drop van Nederland.