Snoep box cadeau

Geef een snoep box cadeau van Meenk!

Of de feestdagen nu voor de deur staan, of uw nichtje nu jarig is of uw buurman, de oplossing is altijd een snoep box cadeau! Bij geefdropcadeau.nl bent u aan het juiste adres voor de lekkerste dropjes in een mooie, luxe verpakking. Snel en makkelijk geregeld!

 

U kunt kiezen uit vijf verschillende soorten boxen in verschillende prijsklassen. Bij iedere box bestaat er de mogelijkheid om een gepersonaliseerde boodschap toe te voegen. Zo maakt u uw cadeau nog specialer!

 

Gaat u bijvoorbeeld voor een van de vier MEENK Drop Cadeauboxen? Dan kunt u verschillende soorten drop verwachten in een mooie verpakking. Voor de chocoladeliefhebber is er ook nog de MEENK Choco Drop Cadeaubox. Bestelt u een box? Dan wordt deze gratis verzonden.

 

De beste drop in Nederland

Drop is een typisch Nederlands product. Wij van MEENK maken van dit echt Nederlands product een luxe beleving. Dat doen we door met de beste, natuurlijke, ingrediënten te werken en ieder dropje met de hand te maken. Door onze kennis, ervaring en vakmanschap bezorgen we de beste drop van Nederland.

 

Bestellen kan gemakkelijk en snel via onze webshop. Betalen kan via Mastercard en Ideal. Zo bent u nog maar een paar klikken verwijderd van dat originele snoep cadeau!

 

MEENK is de handelsnaam van Van Vliet The Family of Candy Brands en is gevestigd aan de Gouwelandenlaan 11 in Alphen aan den Rijn. Voor vragen en opmerkingen klikt u hier.