Op zoek naar een origineel snoep cadeau? Geef drop cadeau!

Het is weer zo ver, de feestdagen staan voor de deur! Dat betekent dat de tijd van cadeautjes geven én krijgen is aangebroken. En hoe leuk is het om dit jaar met een origineel cadeau aan te komen, in de vorm van snoep? Wij van MEENK hebben het antwoord.

 

Vindt u het ook zo lastig wat u dit jaar nu weer moet geven aan uw neefje, kennis of uw schoonmoeder? Wij van MEENK helpen u graag. Ons advies: geef een origineel snoep cadeau!

 

De beste drop in Nederland

Drop is een typisch Nederlands product. Wij van MEENK maken van dit echt Nederlands product een luxe beleving. Dat doen we door met de beste, natuurlijke, ingrediënten te werken en ieder dropje met de hand te maken. Door onze kennis, ervaring en vakmanschap bent u voor de beste drop in Nederland bij ons aan het juiste adres.

 

Wilt u eens wat nieuws proberen, zonder te ver af te wijken van het vertrouwde drop? Dan hebben we goed nieuws. Behalve drop bieden wij ook dropsiroop aan! Verrassend lekker als dressing over een salade of ijsje.

 

Met een uitgebreid assortiment van ruim 30 verschillende soorten MEENK dropjes in een mooie en herkenbare verpakking, blijft er genoeg keuze over. Extra lang genieten van uw drop of dropsiroop? Dat kan. Behalve in zakjes verpakken wij onze drop en dropsiroop ook in hersluitbare potjes. Ideaal voor in de auto of voor thuis op tafel.

 

Bestellen kan makkelijk en snel via onze website. Betalen kan via Mastercard en Ideal. Zo bent u nog maar een paar klikken verwijderd van dat originele snoep cadeau!

 

MEENK is de handelsnaam van Van Vliet The Family of Candy Brands en is gevestigd aan de Gouwelandenlaan 11 in Alphen aan den Rijn. Voor vragen en opmerkingen klikt u hier.