Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van de cadeaudoos?

Als je voor 12.00 uur bestelt dan wordt de cadeaudoos de volgende werkdag geleverd. Mits het afleveradres in Nederland is. Ook is het mogelijk om zelf een afleverdatum te kiezen.

Kan ik mijn bestelling direct naar de ontvanger sturen?

Ja dat kan! Bij het bestelling kunt u bij de tweede stap van de winkelmand kiezen voor een ander afleveradres. Dit kan zonder factuur en daarnaast is het mogelijk om (gratis) een persoonlijke boodschap toe te voegen. 

Kan ik zelf een afleverdatum kiezen?

Dit kan, bij de stap ‘Bezorging’ kunt u kiezen wanneer het pakket geleverd moet worden. Uiteraard hebben wij geen invloed op eventuele drukte bij de vervoerder, i.v.m. Covid-19 kan het zijn dat het pakket daarom later dan de gewenste datum bezorgd wordt. Hier ontvangt u dan uiteraard van de vervoerder bericht over.

Is het mogelijk om de cadeaudoos dezelfde dag te laten bezorgen?

Dit is helaas niet mogelijk, levering de eerstvolgende werkdag kan wel. Mits besteld voor 12.00 uur.

Kan ik de cadeaudoos naar het buitenland laten versturen?

Natuurlijk, dat kan! Bij de stap ‘bezorging’ kunt u kiezen voor een ander afleveradres. Echter is alleen de verzending binnen Nederland gratis. De verzendkosten buiten Nederland komen geheel voor de koper.

Kan ik meerdere cadeaudozen in één bestelling doen?

Dat kan, echter kunt u per bestelling één afleveradres doorgeven. Wilt u de cadeaudozen naar verschillende adressen sturen? Plaats dan elke bestelling apart.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor verzending in Nederland betaalt u nu tijdelijk geen verzendkosten. Buiten Nederland betaalt u de kosten welke de vervoerder hanteert.

Kan ik de bestelling laten bezorgen op een postbus adres?

Dit is helaas niet mogelijk. Heeft u een privé of werkadres? De bezorger komt hier graag langs!

Wat zijn de afmetingen van de cadeaudoos?

Alle cadeaudozen hebben hetzelfde formaat: 30 x 20 x 8 cm. De verzendoos zal uiteraard iets groter zijn.

Hoe kan ik betalen?

U kunt bij ons op de volgende manieren veilig betalen:
– Ideal
– Creditcard

Kies voor een van bovenstaande betaalmethodes om de cadeaudoos zo snel mogelijk te ontvangen. De betaling wordt dan direct verwerkt zodat we meteen voor u aan de slag kunnen.

Kan ik op rekening bestellen?

Voor particulieren is het bestellen op rekening helaas niet mogelijk.

Wilt u een grote zakelijk bestelling doen voor bijvoorbeeld een relatiegeschenk of kerstgeschenk? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: werkdagen van 08.30 – 17.00 uur: 0172-424200.

Wat is jullie KvK- en BTW nummer?

Ons KvK nummer is 2803371 en ons BTW/VAT nummer: NL811204108B01.

Krijg ik een factuur bij mijn bestelling?

Bij de bestelling wordt geen factuur gevoegd, de factuur ontvangt u per mail. Zo kunt u de cadeaudoos meteen cadeau geven aan de gelukkige krijger!

Kan ik mijn factuur nog aanpassen?

Zolang de cadeaudoos nog niet verzonden is kunnen we de factuur gegevens aanpassen. Zodra het cadeau verzonden is, is dit niet meer mogelijk. Geef telefonisch de wijziging door, op deze manier kunnen wij de factuur het snelst aanpassen, werkdagen van 08.30 – 17.00 uur: 0172-424200.

Ontvang ik na het bestellen een bevestiging van mijn bestelling?

“Ja, binnen enkele minuten ontvangt u in uw mailbox een bevestigingsmail. Ziet u hem niet staan? Check dan eerst ‘ongewenste mail’, wellicht is de mail hier in beland. Foutje gemaakt met het invoeren van uw mailadres? Geen probleem, neem dan even contact met ons op en wij passen het voor u aan. Heeft u wel het juiste e-mailadres gebruikt maar geen mail ontvangen? Neem dan ook direct even contact met ons op, werkdagen van 08.30 – 17.00 uur: 0172-424200

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Wilt u uw bestelling annuleren? Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op. Dan kijken we samen even wat we voor u kunnen betekenen, werkdagen van 08.30 – 17.00 uur: 0172-424200.

Hoe weet de ontvanger wie het cadeau heeft gegeven?

U kunt een persoonlijke boodschap van maximaal 50 woorden toevoegen. Deze printen wij op een mooi inlegpapier welke aan de cadeaudoos toegevoegd wordt.

Wat zijn de bezorgdagen?

DHL Parcel brengt onze pakketten op maandag tot en met zaterdag bij u langs. U kunt er ook voor kiezen het pakket af te laten leveren bij een DHL servicepunt bij u in de buurt.

Kan ik mijn pakketje volgen?

Zodra de cadeaudoos verzonden is ontvangt u per e-mail een bevestiging van de verzending met de track & trace code. Met deze track & trace code kunt u zien wanneer en in welk tijdvak de bestelling geleverd wordt.

Wat gebeurt er met mijn pakket als ik niet thuis ben?

Hou de track & trace code goed in de gaten, u kunt de dag voor de levering voor 22.00 uur het levermoment wijzigen. Mocht u onverhoopt toch niet thuis zijn op het moment van levering dan zal het pakket aangeboden worden bij de buren en anders afgegeven worden bij een servicepunt. Hier kunt u de volgende dag (met uitzondering van de zondagen) vanaf 15.00 uur het pakketje ophalen.

Mijn cadeaudoos is beschadigd.

Onze cadeaudozen worden altijd met de grootste zorg verpakt en verzonden. Helaas kan het voorkomen dat de verpakking is beschadigd, bijvoorbeeld door het transport. Is de cadeaudoos beschadigd, dan willen wij dit graag weten. Neem dan contact met ons op, werkdagen van 08.30 – 17.00 uur: 0172-424200. Wij ontvangen dan ook graag een foto van de beschadigde cadeaudoos.

*Zakelijke bestelling

De MEENK cadeaudoos is natuurlijk het unieke cadeau als relatiegeschenk of als kerstpakket. Wilt u een, grote, zakelijke bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, werkdagen van 08.30 – 17.00 uur: 0172-424200.


COVID-19 virus

Is het bestellen van de cadeaudoos veilig?

Het bestellen van de cadeaudoos is veilig. Al onze zoetwaren worden op een hygiënische manier verpakt en verzonden. Onze productieafdelingen worden onder strenge eisen schoongemaakt om de hygiëne te waarborgen.

Heeft het COVID-19 virus invloed op de levertijd?

Doordat men nu veelal online besteld kan het op sommige piekmomenten wat drukker zijn bij de bezorger service. Hierdoor kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan normaal, maar dit is eerder uitzondering dan regel.

Wordt mijn cadeaudoos contactloos afgeleverd?

De bezorger zal het pakket zonder contact bij u afleveren. De bezorger belt aan en legt het pakket bij u voor de deur.